Bakgrunn for Internettmessen
Bakgrunn for etablering av internettmessen.no

Gründeren Peter Bengsch etablerte i 2004 Vidcom markedsføringssystem. Dette gjorde han ved å henvende seg til kundene via profesjonell reklame og produktinformasjon med videodemonstrasjon i dagligvare og jernvarebutikker. Dette ble en umiddelbar suksess innen husholdningsartikler, rengjøringsartikler, garderobesystemer, verktøy og gaveartikler mm.

Vidcom´s salgskonsept og produkter er presentert gjennom 24 år på internasjonale messer som Ambiente i Frankfurt, Tendense i Frankfurt, Jernvaremessen i Köln, Masef i Milano, Hardware show i Chicago og Houseware show i Chicago.

Vidcom produkter selges i dag i flere enn 15 land. Strahldur rengjøringsprodukter er den største salgssuksessen.

En demonstrasjonsvideo blir laget for hver ny artikkel og oversettes til flere europeiske språk. Til nå er det produsert mer enn 250 videofilmer - en suksessfull produktportefølje med salgsdisplayer, videoutstyr og videofilmer.

Våre største kunder er: Passat France www.passat.fr, Broszio Co. Gmbh Tyskland www.broszio.com, Passat Handels-Gmbh Ø::sterrike www.passat.co.at og John Mills Ltd England www.jmldirect.com har til sammen over 35.000 TV-salgsdisplay utplassert i supermarkeder, faghandelen, byggevarehus og flyplasser over hele Europa.

På monitorene demonstreres de siste nyheter i de forskjellige bransjer: kjøkken, gave– og rengjøringsartikler, verktøy, leketøy, bil/båt tilbehør, interiør, tekstil, klær, hus og hage, selvvanningsprodukter mm.

Internettmessen – en omfattende markedskanal
I den nærmeste fremtid vil Vidcom Marketing presentere mange slike produkter på internettmessen.no

Vi vil også tilby produsenter, importører og agenter i forskjellige bransjer en salgsstand på internettmessen.no. Internettmessen markedsføres fra by til by hele året, med lokale muligheter til å markedsføre din bedrift og selge dine produkter på en effektiv måte.

Internettmessen arrangerer salgsmesser innen forskjellige bransjer, eksempelvis: hus, hytte, bil, båt, hjem, hage, hobby og velvære.

Utstiller selger sine varer gjennom sin egen internettbutikk ved hjelp av Internettmessens webhotell.

Utstiller som annonserer på Internettmessen kan markedsføre sine produkter på det lokale plan og/eller det landsomfattende og derved gjøre kjent sine produkter på en rimelig og effektiv måte.

Velg selv hvor mange lokale messer du vil delta på. Skift produkter når det passer deg.

Utstiller kan gjennom annonser presentere ett eller flere produkter på flere moduler.
Produktene tilbys til en meget gunstig pris under messedagene for å trekke mest mulig oppmerksomhet og kunder til messen.

Vi produserer også filmer for våre kunder, og tilbyr utstrakt hjelp til produksjon.

Produktfokus
Slik bør produktet presenteres på messen:
Internettmessen tilbyr annonsemodul med lav pris i lokalavisen. Samme annonse blir sortert under messens produktprogram.
Når kunden klikker seg inn på produktet kommer det opp en helside i form av et produktblad.
Fra produktbladet kan kunden klikke seg inn på annonsørens hjemmeside/nettside hvor varen kan bestilles.

Internettmessen har ALLTID:

Gratis vareprøver!
Konkurranse med flotte premier!
Vidcom er din profesjonelle samarbeidspartner innen markedsføring og web-TV i Norge og i Europa.

Internettmessen er en kostnadseffektiv markedskanal.

Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon på post@vidcom.no