Returrett

Du har full retur- og bytterett i 14 dager fra og med den dagen du mottar varen, forutsatt at varen ikke er brukt og at den returneres uskadet i originalemballasje. Retur- og bytterett gjelder ikke for spesialbestilte varer fra fabrikken som: Solingen bestikk, Infrarød badstue, massasjestol.

Skriv til post@internettmessen.no oppgi vare, ordrenummer, kjøpsdato og informasjon om hvor vi kan nå deg med nærmere instrukser. Vi vil så kontakte deg og opplyse om returadressen og returnummeret du må påføre pakken, slik at vi kan identifisere forsendelsen. Deretter leverer du inn pakken på nærmeste postkontor og betaler returavgiften, som du dekker selv.

Så snart vi har mottatt varen og godkjent returen, krediterer vi din konto for hele summen du har betalt for varen. Denne krediteringen kan ta noen dager.

Varer med feil eller skader:

Reklamasjoner angående varer med feil eller skader må rapporteres til Internettmessen.no innen rimelig tid.

Skriv til post@internettmessen.no, oppgi vare og ordrenummer, kjøpsdata, årsak til retur og informasjon om hvor vi kan nå deg med nærmere instruksjoner. Vi vil så kontakte deg og opplyse om returadressen og returnummeret du må påføre pakken slik at vi kan identifisere forsendelsen.

Hvis du har fått en vare med feil eller skader, dekker KA International returkostnadene. Om mulig bytter vi varen og sender deg en ny. Hvis vi ikke lenger har tilgang på varen, refunderer vi det du har betalt. Det kan ta noen dager før kontoen din blir kreditert dette beløpet. Eventuelle tvister tas opp i Forbrukerrådet/Forbrukertvistutvalget.